ΣΟΚ: ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ

Ομολόγησε ο 14χρονος φίλος του θύματος με τον οποίο μαζί γύρισαν από το αναψυκτήριο το βράδυ, πως εκείνος ήταν ο δράστης της φρικτής δολοφονίας! Άλλωστε οι Αρχές είχαν ήδη τα αποτυπώματά του και το γενετικό του υλικό στο μαχαίρι.

Ο 14χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς που έμειναν εμβρόντητοι όπως και οι γονείς του παιδιού, πως αυτό το έπραξε καθώς όπως υποστήριξε ο φίλος του επί δύο χρόνια τον μείωνε συνεχώς με διάφορα υποτιμητικά σχόλια για πλήθος ζητημάτων από την παρουσία του στο σχολείο μέχρι την οικογένειά του και κάθε τι που όπως είπε αφορούσε την καθημερινότητά του…

Αν και τη μοιραία νύχτα δεν προέκυψε να υπήρξε μεταξύ τους κάποια έντονη προστριβή παρά ένα σχόλιο αντίστοιχου ύφους, ο 14χρονος καθώς επέστρεφαν μαζί στο σπίτι, πήγε πήρε το μαχαίρι που απείχε μόλις 70 μέτρα από το σημείο του εγκλήματος και τον χτύπησε στον λαιμό με αυτό δύο φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα…, αφού προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους, κατά την οποία προκλήθηκαν τα αμυντικά τραύματα που έφερε το θύμα στο χέρι.

Μετά επέστρεψε στο σπίτι του προσποιήθηκε πως απλά δεν γνώριζε τι συνέβη με τον φίλο του και πως απλά τον άφησε όταν χώρισαν οι δρόμοι τους για τα σπίτια τους, κάτι το οποίο ισχυρίστηκε και στους γονείς του φίλου του και στην Αστυνομία.

Τραγική ειρωνεία, είναι πως το παιδί το βρήκε νεκρό ο πατέρας του δράστη, το πρωί, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού, μέσα σε ένα χωράφι, ο οποίος ωστόσο δεν φέρεται να γνώριζε τι είχε συμβεί με τον γιο του και το άτυχο παιδάκι και βοηθούσε στις έρευνες εντοπισμού…

Ο 14χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί αύριο στο Εισαγγελέα Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 14χρονος δράστης και οι γονείς του είχαν προσαχθεί από την περιοχή της Γέφυρας στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης από το μεσημέρι και εξετάζονταν ενδελεχώς, όπως επίσης εξετάστηκαν και όλοι οι ανήλικοι που ήταν παρόντες στο τραπέζι το βράδυ του Σαββάτου, στο αναψυκτήριο της Γέφυρας.

Το ματωμένο κουζινομάχαιρο που βρέθηκε στο σημείο είχε ό,τι χρειάζονται οι Αρχές συν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια του παιδιού από την πάλη που προηγήθηκε για να μπορέσουν να εξιχνιάσουν την φρικτή δολοφονία.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν λάβει επίσης υλικό κλειστών κυκλωμάτων από δύο σημεία του χωριού που εξέτασαν καρέ-καρέ και στα οποία τους μόνους που είδαν ήταν τα δύο παιδιά να περπατούν στον δρόμο, δίχως να προκύψει η παρουσία άλλου, κάτι που τους κίνησε την υποψία. Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προχώρησαν και σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 14χρονου δράστη, μήπως ανακάλυπταν εκεί κάποια σημείωση, ημερολόγιο ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και η ιατροδικαστής που έκαναν την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρό το παιδί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όλα έγιναν στο σημείο που βρέθηκε, μόλις 70 μέτρα δηλαδή από το σπίτι του φίλου του θύματος και δράστη, του φρικτού αυτού εγκλήματος μεταξύ δύο μικρών παιδιών που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και θα συγκλονίζει δυστυχώς για πολλά ακόμα χρόνια…

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ