ΚΑΛΑΘΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ, ΟΜΑΛΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγώνας μπάσκετ για μαθητές Δημοτικών της Νέας Σμύρνης

Με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή , ο τελικός αγώνας μπάσκετ των ομάδων του 11ου και 33ου Δημοτικών Σχολείων της συνοικίας Νέας Σμύρνης. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά & Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ

και τα δυο Δημοτικά Σχολεία με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση, την ομαλή συνύπαρξη των παιδιών, την προώθηση του ομαδικού πνεύματος και της συνεργατικότητας μεταξύ τους.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 33oυ Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας, και  με τη βοήθεια και υποστήριξη των Διευθυντών κ. Αντωνιάδη Σωτήρη και κ. Παναγιώτου Κων/νο αντίστοιχα.

Με τη λήξη του αγώνα, δόθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια και έπαινοι συμμετοχής καθώς και κύπελλο στη νικήτρια ομάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης καθώς και το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων και του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων Νέας Σμύρνης της ΔΗ.Κ.Ε.Λ., εκπαιδευτικοί και γονείς των παιδιών.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας – παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος «η Πόλη που Μαθαίνει».

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410-680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com