ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ

Σοκ στο πανελλήνιο από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την δολοφονία του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 14χρονος δράστης πήρε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και έκοψε την καρωτίδα του 14χρονου Τάσου, ωστόσο  υπήρξαν και μερικά επιπόλαια τραύματα, που αποδεικνύουν πως μεταξύ των δύο αγοριών υπήρξε πάλη.

Το θύμα τραυματίστηκε στο μάτι με μαχαίρι, στον αυχένα, ενώ ο θύτης αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει.  Το θανάσιμο χτύπημα ήταν αυτό στην καρωτίδα με το μαχαίρι, το οποίο φαίνεται ότι δόθηκε με όλο το μένος εκ μέρος του δράστη.
Μετά την προθεσμία που πήρε τη Δευτέρα από τους δικαστικούς λειτουργούς της Θεσσαλονίκης ο 14χρονος δράστης θα οδηγηθεί και πάλι σήμερα ενώπιον του 5ου τακτικού ανακριτή, με τις διώξεις της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο ανήλικος με τη βοήθεια του δικηγόρου θα αναπτυξει τους δικούς του ισχυρισμούς για το πώς συνέβη το περιστατικό αλλά και τις αιτίες που τον οδήγησαν στη δολοφονική του ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες το 14χρονο αγόρι θα αναφέρει ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε υποστεί ψυχολογική πίεση από τον Τάσο, το δίδυμο αδερφό κι άλλο ένα παιδί. Μάλιστα θα αναφέρει ότι μια ημέρα πριν από το μοιραίο περιστατικό είχε τσακωθεί για άλλη μια φορά με τον Τάσο με αποτέλεσμα να πιαστούν και πάλι στα χέρια. Το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου και λίγες ώρες πριν τη δολοφονία όμως τα ξαναβρήκαν με το φίλο του

Την ίδια ώρα όμως νέα στοιχεία από μαρτυρίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας προκαλούν ερωτήματα για τον 14χρονο δράστη που χαρακτηρίζεται ως ένα παιδί επιθετικό που προκαλούσε συχνά προβλήματα, αναγκάζοντας τους αρμόδιους να τον αποβάλλουν από το σχολείο.

Σύμφωνα με μαρτυρία ο 14χρονος παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεφτε θύμα bullying, φέρεται να να πείραζε έντονα τους συμμαθητές του και να δέχεται ανάλογες παρατηρήσεις και συστάσεις από τον Διευθυντή. Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι για την αλλόκοτη συμπεριφορά του 14χρονου είχε ενημερωθεί και ο πατέρας του στον οποίο είχαν αναφέρει ότι ο γιος του «δημιουργεί προβλήματα».

Ακόμα περισσότερα ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν τον νεαρό να κυκλοφορούσε με όπλο (!). Η διευθύντρια δε, φέρεται να είχε βρει και σκάγια μέσα σε σχολική τάξη.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ο 14χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, φορώντας ένα καπέλο για να κρύψει το πρόσωπό του οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, έπειτα από πολύωρη ανάκριση.

Ο ανήλικος ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε στην εγκληματική ενέργεια, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι φίλοι και συμμαθητές του δράστη τού είχαν δώσει το παρατσούκλι «γκαγκά».

Το παιδί επιπλέον έχει μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία καθώς μιλά πιο αργά από τα υπόλοιπα, γεγονός που προκαλούσε τα πειράγματα των συμμαθητών του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας και για τα κιλά του που τον εμπόδιζαν να τρέχει γρήγορα.Ο δράστης φαίνεται ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε παραπονεθεί στους γονείς του για όσα περνούσε στο σχολείο.

parapolitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ