ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ 2 ΤΑΛΕΝΤΑ Η ΑΕΛ

Διάψευση της ΠΑΕ για επαφές με τον Τόρες

Ποδοσφαιρική επένδυση για την ΑΕΛ, που την Τετάρτη ανακοίνωσε την 4η και 5η μεταγραφή της στο πρόσωπο του 17χρονου αμυντικού της Δόξας Μανωλάδας Κων/νου Γεωργακόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας με τους «βυσσινί»,αλλά και του 18χρονου Κων/νου Μακρή από τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Σε σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με 5ετές συμβόλαιο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (15/2/99), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ κι έχει ύψος 1,80.

Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δόξα Μανωλάδας στη Γ” Εθνική, όπου στον δεύτερο γύρο συμμετείχε σε 10 αγώνες. Έχει αγωνιστεί στις μεικτές νέων και παίδων της Ηλείας ως αρχηγός με 20 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν στόχος πολλών ομάδων SL και αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον».

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΑΕΛ, τονίζοντας τα εξής: Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που υπέγραψα σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια που με εμπιστεύθηκε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΛ. Γνωρίζω πως είμαι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλα. Ξέρω το βάρος της φανέλας της αλλά θεωρώ πως έχω τον εγωισμό για να αποδείξω τι αξίζω. Τιμώ τη φανέλα και την ιδέα της ΑΕΛ”.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση με 3ετές συμβόλαιο του 18χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μακρή (4/12/98), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δήμητρα Γιάννουλης, όπου είχε 32 συμμετοχές με 10 ασίστ και 9 γκολ. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα νέων του Τυρνάβου.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον.

Διάψευση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Τόρες ούτε με τον manager του.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές και τις ανακοινώνει επίσημα η ίδια όταν πραγματοποιούνται χωρίς να συμμετέχει σε πολιτικές managers.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ