ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΕΛ

Ηλεκτρονικό εισιτήριο, τιμές για όλα τα βαλάντια αλλά και αυξήσεις λόγω και των αυξημένων υποχρεώσεων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, παρουσία

του πρόεδρου της Α. Λιόντου, του Α’ αντιπροέδρου Σ. Παλαιοχωρλίδη αλλά και των προέδρων του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου κκ Δ. Τάχου και Γρ. Παπαχαραλάμπους, καθώς και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής Μ. Αναστασίου, με συντονιστή του υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννη.

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο και το σύνθημα «Όλοι μαζί πιο δυνατοί» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α. Λιόντος περιγράφοντας ως καλύτερη μεταγραφή «ένα γεμάτο γήπεδο», αναφέρθηκε σε  μια νέα εποχή «τόσο για την ομάδα όσο κυρίως για τον υπέροχο κόσμο της».

«Όλοι καλούνται, εκτός από τη δηλωμένη αγάπη τους, να προσφέρουν και μια δεύτερη υπηρεσία στην ομάδα στηρίζοντάς την οικονομικά με το εισιτήριό τους», υπογράμμισε ο κ. Λιόντος, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ Δ. Τάχος αναφέρθηκε στη συνύπαρξη της Τ.Α με την αγαπημένη ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της πόλης, εκφράζοντας παράλληλα και την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ανακοινώνοντας παρεμβάσεις στη διασταύρωση με την Περιφερειακή οδό για την ασφαλή μετακίνηση των φιλάθλων ο πρόεδρος του ΠΣ Γρ. Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στις υψηλές προσδοκίες όλων για τη νέα περίοδο, ενώ στο κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΛ στάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Αναστασίου.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ακολούθως η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους αγώνες πρωταθλήματος της Superleague που θα δώσει την σεζόν 2016-2017, με τις τιμές των απλών εισιτηρίων να διαφοροποιούνται. Συγκεκριμένα τα “μεμονωμένα” εισιτήρια θα ξεκινούν στα πέταλα από 10€, στην ανατολική κερκίδα από 18€ και 20€, στη δυτική κερκίδα από 25€ και 30€ και από 50€ στα VVIP (παιδικά εισιτήρια ημέρας με έκπτωση 50%). Στους αγώνες ιδιαίτερης σημασίας, αλλά και σε εκείνους με τις 4 εμπορικότερες ομάδες της SL, οι τιμές θα είναι ακόμα υψηλότερες και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαμορφώνει την τιμολογιακή πολιτική της ξεχωριστά σε κάθε αγώνα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια ισχύουν σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοίνωσε πως όσοι ενδιαφέρονται για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να το κάνουν και με δύο άτοκες δόσεις, μια με την αγορά και δεύτερη μέχρι (15/11/2016). Οι τιμές είναι για τα VVIP 600 ευρώ, για τα VIP 420 ευρώ και τα υπόλοιπα της δυτικής κερκίδας 350 ευρώ. Στην ανατολική κερκίδα 280 ευρώ (κέντρο) και 230 ευρώ (αριστερά και δεξιά) ενώ στα πέταλα η τιμή θα είναι 120 ευρώ, ενώ μαθητές-φοιτητές-άνεργοι. Για τις υπόλοιπες θύρες τα μαθητικά θα έχουν έκπτωση 50%, ενώ τα γυναικεία 20%.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 15 αγώνες πρωταθλήματος, όλους τους αγώνες Κυπέλλου και φυσικά τις φιλικές συναντήσεις στο σύνολό τους:

– Νότιο πέταλο: 120€ (άνεργοι, φοιτητές, μαθητές 50€)

– Βόρειο πέταλο: 120€ (άνεργοι, φοιτητές, μαθητές 50€)

– Ανατολική κερκίδα (πτέρυγες): 230€

– Ανατολική κερκίδα (κεντρικές θύρες): 280€

– Δυτική κερκίδα (πτέρυγες): 350€

– Δυτική κερκίδα (κεντρικές θύρες VIP): 420€

– Δυτική κερκίδα VVIP: 600€
– Οικογενειακό: -50% για τον 2ο γονέα και το παιδί ή τα παιδιά / -70% για το 4ο παιδί και άνω

– Άνεργοι – Μαθητές – Φοιτητές: 50€ για το βόρειο και το νότιο πέταλο

– Γυναικεία εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 20%

      * Οι τιμές ενοικίασης και χρήσης των σουιτών θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες μαζί με τα χορηγικά προγράμματα.

      * Αντίθετα με τα διαρκείας, τα εισιτήρια ημέρας θα διαμορφώνονται από την ΠΑΕ ΑΕΛ ελεύθερα και οι τιμές τους αναλογικά και σε σχέση με τα διαρκείας, θα είναι αυξημένες από 25% έως και 100%.

      * Το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις (απόσταση δόσεων τουλάχιστον 5 μηνών). Η πρώτη με την εγγραφή / κράτηση θέσης του δικαιούχου και η δεύτερη έως και την 15η Νοεμβρίου 2016.

      * Οι εγγραφές / κρατήσεις θέσεων ξεκινούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2013 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και μέχρι την Τετάρτη 29 του μηνός αποκλειστικό δικαίωμα έχουν οι περυσινοί κάτοχοι. Από την Πέμπτη 30 Ιουνίου η αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.

* Τονίζεται ότι λόγω των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία. Ομοίως για ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, φοιτητές κ.α.) απαιτούνται τα παραπάνω συν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ. φοιτητικό πάσο, αποδεικτικό κάρτας ανεργίας τουλάχιστον ενός έτους).

      * Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.

Ειρήνη Παπουτσή

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

7.jpg

8.jpg

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ