ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 18 ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤA ΝΟΣΟΚΟΜΕΙA ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενισχύονται με μόνιμο ιατρικό προσωπικό τα Νοσοκομεία της Λάρισας. Ήδη είναι σε εξέλιξη δύο προκηρύξεις με συνολικά δέκα οκτώ (18) θέσεις ειδικών ιατρών ΕΣΥ. Συγκεκριμένα οι δώδεκα (12) θέσεις είναι για το Πανεπιστημιακό για τις εξής ειδικότητες:

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Παθολογίας.

Τρεις (3) θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Αναισθησιολογίας.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής.

Δύο (2) θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Αιματολογίας.

Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Παιδιατρικής.

Δύο (2) θέσεις ειδικευμένων ιατρών ειδικότητας Ορθοπαιδικής.

Αντίστοιχα για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ΄ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ΄ είναι σε εξέλιξη προκήρυξη έξη (6) θέσεων ειδικευμένων ιατρών στις εξής ειδικότητες:

Μία  (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής.

Μία  (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής.

Μία  (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Μία  (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Παθολογικής Ογκολογίας.

Μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας.

Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας,  για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προκηρύξεις αφορούν θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους υποψηφίους λήγει στις 27/06/2016. Εκ μέρους της διοίκησης των Νοσοκομείων θα καταβληθούν προσπάθειες να γίνουν οι κρίσεις το συντομότερο δυνατόν, με στόχο οι γιατροί αυτοί να αναλάβουν υπηρεσία σε τρεις μήνες από την λήξη της προκήρυξης.

Στους παραπάνω ιατρούς πρέπει να προστεθούν άλλοι 2 ιατροί (καρδιολόγος και αγγειοχειρουργός) που προσλήφθηκαν πρόσφατα από παλαιότερη προκήρυξη, ενώ προωθείται η πρόσληψη άλλων δύο ειδικευμένων ιατρών με τη διαδικασία της μετάταξης από άλλους κλάδους.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Κατόπιν συνεργασίας των διοικητών των Νοσοκομείων της Λάρισας και του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, και για την άμεση εξυπηρέτηση των μαθητών που είναι υποψήφιοι για στρατιωτικές σχολές και Πυροσβεστική, σε ότι αφορά την εξέταση από Ωτορινολαρυγγολόγο, το 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο θα εξυπηρετεί τους μαθητές, χωρίς περιορισμό σε ότι αφορά την συγγένεια. Περισσότερες πληροφορίες στο 404 ΣΝ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ