ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ελασσόνας για την επιτυχία της εξάρθρωσης σπείρας που εξαπατούσε πολίτες σε όλη τη χώρα συλλαμβάνοντας ήδη τα 6 από τα μέλη της σπείρας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει τους συναδέλφους του Α.Τ. Ελασσόνας για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαπατούσε πολίτες και ιδιαιτέρως ιερωμένους και είχε δράσει σε όλη σχεδόν την επικράτεια.

Η ανωτέρω επιτυχία, που μόνο τυχαία δεν είναι, έρχεται σε συνέχεια προηγουμένων  επιτυχιών όπως μαστροπεία, ναρκωτικά κ.α. Οφείλεται δε όχι μόνο στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και τη μεθοδική δουλειά, αλλά και στον επαρκή αριθμό συναδέλφων που υπηρετούν σε όλα σχεδόν τα επαρχιακά Α.Τ.

Ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας νιώθουμε δικαιωμένοι, που συμβάλαμε τα μέγιστα και τα Α.Τ. υπαίθρου μέσα σε μια τριετία από προβληματικές υπηρεσίες που δεν μπορούσαν να εκπέμψουν, κάποιες εξ’ αυτών, ούτε περιπολία, μετατράπηκαν σε οργανωμένες αστυνομικές μονάδες, προς όφελος των δικαιωμάτων των συναδέλφων και της ασφάλειας των πολιτών”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ