7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δήμος Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, διοργανώνουν την 7η Διεθνή Συνάντηση, με συμμετοχή Φιλαρμονικών από διάφορες πόλεις της Ευρώπης  και της Ελλάδας.

Είναι μια μεγάλη μουσική γιορτή  με σειρά εκδηλώσεων πανηγυρικού χαρακτήρα, διάρκειας τριών ημερών. Το Φεστιβάλ  ξεκίνησε  για πρώτη φορά το 1997 και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι εκδηλώσεις αυτές, είναι κυκλικές με την έννοια της ανταλλαγής επισκέψεων, αφού και η δική μας Φιλαρμονική είχε συμμετοχή σε παρόμοια Φεστιβάλ που οργανώθηκαν στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μάλτα, Κύπρο, αλλά και σε ελληνικές πόλεις όπως  η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Φιλιατρά κ.α.

Στην 7η Διεθνή Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Ιουνίου θα λάβουν μέρος  οι Φιλαρμονικές: της πόλης Rybnik της Πολωνίας, του  Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης,  της  Ελασσόνας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

Το πρόγραμμα  της συνάντησης  έχει ως εξής :

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

20.00 – Παρέλαση  από το Μύλο Παππά – Πηνειός Φιλαρμονικές Rybnik & Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

19.30 – Παρέλαση  από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας – Βενιζέλου- Πηνειός Φιλαρμονικές Rybnik, Ελασσόνας & Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

20.00 – Συναυλία Φιλαρμονικής Rybnik – Φεστιβάλ Πηνειού

ΣΑΒΒΑΤΟ  25  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

20.00 – Συναυλία Φιλαρμονικών  Rybnik, Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης & Δημοτικού Ωδείου Λάρισας – Μύλος του Παππά

Λήξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ