«ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο», το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, φέτος το πρόγραμμα θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και για μαθητές εκτός Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα Diploma in Leadership Skills: “Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο” είναι το πρώτο Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα στην Ελλάδα, που απευθύνεται σε παιδιά Γυμνασίου και έχει στόχο να καλλιεργήσει τις δυνατότητες τους, έτσι ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγών στην επιστήμη, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τη κοινωνική δράση, την οικογένεια.

Λόγω μεγάλης ζήτησης,  το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, 20 μαθητές από σχολεία εκτός νομού Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε 8 μηνιαίες συναντήσεις το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα.

Οι συνεντεύξεις επιλογής θα λάβουν χώρα 24-30 Ιουνίου και 1-16 Σεπτεμβρίου 2016 στο χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες-ραντεβού για συνέντευξη επιλογής: 2310-891.308 και 6978-200.866 http://childleaders.weebly.com/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ