ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΧ ΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που ούτως ή άλλως διατηρούν σε επιφυλακή την υπηρεσία και το κακό συνήθειο ορισμένων που δε λένε να βάλουν μυαλό, σήμαναν συναγερμό το απόγευμα της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, που δέχτηκε δύο κλήσεις για εκδήλωση πυρκαγιών σε χωράφια με καλαμιές στο «Κιόσκι» της Γιάννουλης

και πίσω από το εμπορικό κέντρο “Pantheon Plazza”, την ώρα που έτερο όχημα της υπηρεσίας κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης, όπου και εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ΙΧ!

Πιο συγκεκριμένα, με την έγκαιρη επέμβαση ενός οχήματος και 2 ανδρών σβήστηκε πριν επεκταθεί η φωτιά στο «Κιόσκι», ενώ 2 οχήματα και 5 άνδρες κατάφεραν να σβήσουν και τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, επί της εθνικής οδού Λάρισας-Αθήνας.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΧ

Φωτιά σημειώθηκε γύρω στις 15.30 το απόγευμα και σε ΙΧ στο κέντρο της Λάρισας, όταν οδηγός διαπίστωσε πως βγαίνουν καπνοί από το όχημά του!

Ψύχραιμος ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα επί της Παπαναστασίου, στο ύψος των ΕΛΤΑ, και με τη χρήση πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά πριν την άφιξη οχήματος της ΠΥΛ που ειδοποιήθηκε.

Η ψύχραιμη αντίδραση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου περιόρισε την έκταση των ζημιών στο όχημά του, ενώ σχετικές έρευνες για τα αίτια και των τριών περιστατικών διενεργεί η ΠΥΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ