«ΔΙΑΖΥΓΙΟ»-ΣΟΚ  ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ!

Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων η είδηση του διαζυγίου ανάμεσα στον προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας Μιχάλη Ζιώγα και το Φιλιππουπολίτικο σωματείο, καθώς και η…  διαρροή περί παραίτηση του Δημήτρη Καπετανόπουλου, η οποία ακολούθησε, ενώ σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες

η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Αναγέννησης Καρδίτσας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο αρχιτέκτονας της κατάκτησης του πρωταθλήματος, του κυπέλλου ΕΠΣΛ και φυσικά της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία Μιχάλης Ζιώγας σε συνάντηση με τους διοικούντες δεν κατέληξε σε συμφωνία, με αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα με σχετική ανακοίνωση, την ώρα που η διοίκηση του Απόλλωνα πέφτει με τη σειρά της από τα… σύννεφα, με αφορμή την «παραίτηση» Καπετανόπουλου!

Αναλυτικά η δήλωση για το «διαζύγιο» με το Ζιώγα αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της, με τον προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Λαρισαίο προπονητή που συνέβαλλε τα μέγιστα, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, όπως επίσης και για την άνοδο της ιστορικής ομάδας μας, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το ήθος και οι προπονητικές γνώσεις του κ. Ζιώγα, θα αποτελέσουν σίγουρα μελλοντικό οδηγό, στην πορεία του Απόλλωνα.

Ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστεί λοιπόν τον φίλο Μιχάλη για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Εν τω μεταξύ κυριολεκτικά μπάχαλο έγινε με το θέμα Καπετανόπουλου, με τη διοίκηση να προχωρά σε ανακοίνωση με ευχαριστίες για την προσφορά του στο σύλλογο και τον τεχνικό των ακαδημιών να διαψεύδει με νέα ανακοίνωση τα περί παραιτήσεως του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την οικειοθελή παραίτηση του κ. Δημήτρη Καπετανόπουλου, από τη θέση που κατείχε.

Παρ΄όλ’ αυτά νιώθουμε την ηθική υποχρέωση, να τον ευχαριστήσουμε πολύ, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε παράλληλα καλή συνέχεια»

Και η αντίδραση Καπετανόπουλου:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την αποδοχή της υποτιθέμενης παραίτησής μου από την ομάδα του Απόλλωνα! Δηλώνω λοιπόν δημόσια ότι ουδέποτε δήλωσα την παραίτησή μου από τη θέση που είχα στην ομάδα. Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Την Τετάρτη στην τελετή λήξης της περιόδου των Ακαδημιών μου ζητήθηκε από τους αντικαταστάτες μου να ευχαριστήσω τους γονείς και να τους ανακοινώσω πως σταματώ από την ακαδημία.

Επί τη ευκαιρία, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για δύο ολόκληρα χρόνια και να τους ζητήσω συγγνώμη για τα όποια λάθη έκανα από μέρους μου σε αυτό το διάστημα! Έκτοτε δεν μίλησα με κανένα σάιτ ούτε και υπέβαλα την παραίτησή μου σε κανέναν. Επί της ουσίας και επειδή η ζωή συνεχίζεται έχω να δηλώσω ότι με τον Παναγιώτη Μαντζανά μας συνδέει μια φιλία άνω των δέκα χρόνων που ποτέ δεν τον είδα σαν πρόεδρο και οφείλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί στα δύο πιο καίρια πόστα της ομάδας.

Ως υπεύθυνος ακαδημιών στην αρχή αριθμούσαμε 55-60 παιδιά και καταφέραμε στον πρώτο χρόνο να τα φτάσουμε 180 και τον δεύτερο 220! Ως υπεύθυνος της αντρικής ομάδας πανηγυρίσαμε δύο ανόδους από την Α1 στην Α΄ Τοπική κατηγορία και φέτος στη Γ΄ Εθνική καθώς και κατακτήσαμε το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ. Εν κατακλείδι εύχομαι στο φίλο μου Παναγιώτη Μαντζανά να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει για την ομάδα».

Υ.Γ. Να μου το θυμηθείτε, πάλι στο τέλος θα φταίνε οι… κακοί δημοσιογράφοι των ηλεκτρονικών μέσων (sites), ασχέτως αν την είδηση μετέδωσε έντυπο μέσο!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ