ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΓΝΛ;

Δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι “ψίθυροι” στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αναφορικά με τα προγράμματα που αναρτώνται σχετικά με τις βάρδιες των τραυματιοφορέων του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχόλια, που για πολλούς αποτελούν θέμα συζήτησης αλλά και «κοινό μυστικό», στο μηνιαίο πρόγραμμα μπορεί κανείς να διακρίνει ονόματα που όχι μόνο δεν εργάζονται πλέον στο συγκεκριμένο κλάδο αλλά έχουν αποχωρήσει και από το Νοσοκομείο!

Το ζήτημα, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, είναι σοβαρό, τόσο με τις δεδομένες ελλείψεις νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού σε ένα νοσοκομείο που σηκώνει το βάρος της Θεσσαλίας και όχι μόνο, όσο και για το ενδεχόμενο κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για υπηρεσίες που δεν παρέχουν, την ώρα που στρεβλώνεται εκ των πραγμάτων και η πραγματική εικόνα της βάρδιας!

Νοσηρές καταστάσεις και νοοτροπίες, με τη διοίκηση αλλά και το σωματείο να καλούνται άμεσα να πάρουν θέση καταγγέλλοντας με ονοματεπώνυμα και φυσικά να δώσουν απαντήσεις για ένα θέμα που αφορά όλους μας.

Αλλιώς θα περιοριστούμε για μια ακόμη φορά στο να συντηρούμε καταστάσεις, έτσι για να’ χουμε και κάτι να λέμε στην καντίνα του νοσοκομείου την ώρα του διαλλείματος για καφέ.

Περιμένουμε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ