ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΚΑΝΤΟΣ

Ο πρόεδρος της  Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Λάρισας, Γιώργος Καρκαντός  έχασε σήμερα το πρωί σε ηλικία 56 ετών τη μάχη με τον καρκίνο και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Στη σελίδα της ΕΦΕΕΛ από νωρίς το πρωί υπήρξε η παρακάτω ανάρτηση:

«Δυστυχώς ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Λ., ο Γιώργος ο Καρκαντός, έφυγε από κοντά μας σήμερα, αφού τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον άνισο αγώνα με την επάρατο νόσο. Έδωσε σκληρή μάχη με αντρίκειο κουράγιο, δύναμη και ενέργεια έτσι όπως παλιά, όπως όλοι τον ξέραμε.

Γειά σου Πρόεδρε, γειά σου φίλε Γιώργο!!!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει
Αναπαύσου εν ειρήνει»

Επίσης σε ψήφισμά της η διοίκηση της ΕΦΕΕΛ αναφέρει τα εξής:

«H Ένωση  Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Λάρισας ΕΦΕΕΛ θρηνεί την απώλεια του προέδρου της Καρκαντού  Γεωργίου ο οποίος έδωσε ένα μεγάλο και άνισο αγώνα με θάρρος και δύναμη με την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος ο Καρκαντός υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου μας , ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομοσπονδίας (ΠΟΦΕΕ) και τις δυο τελευταίες θητείες ήταν μέλος του ΔΣ και Ταμίας.

Έδωσε πολλές μάχες για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του λογιστή φοροτεχνικού και ήταν από τα πλέον δραστήρια μέλη με ανεκτίμητη προσφορά στο σύλλογο μας.

Σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του προέδρου μας αποφασίζουμε όλα τα γραφεία του νομού την Τρίτη 21-6-2016 και ώρα 11:00-14:00 να παραμείνουν κλειστά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ