ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του φαίνεται να βρίσκεται το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Τυρνάβου “Τύρναβος 2005″που προήλθε από τη συνένωση της ΑΕΤ και της Νίκης το 2005 και το οποίο αφού διέπρεψε στο τοπικό και στα εθνικά πρωταθλήματα επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία της τοπικής ΕΠΣΛ και πλέον κινδυνεύει να μείνει χωρίς διοίκηση

και προπονητή ενώ σχετικά με το έμψυχο υλικό είναι μια ομάδα χωρίς ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Αστοχίες της διοίκησης, λάθος επιλογές συνεργατών και προπονητών, λάθος στρατηγική, κόπωση ή και κορεσμός, το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί, το βέβαιο είναι ότι οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση που κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική είναι για το μέλλον του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας η σημερινή διοίκηση του κ. Β. Μπρέζα που οδήγησε την ομάδα σε δρόμους επιτυχίας κάνοντας την ποδοσφαιρική Ελλάδα να μιλά με θαυμασμό για ένα νοικοκυρεμένο και ανεξάρτητο σωματείο, δεν φαίνεται διατεθειμένη να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και αναμένεται μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, ώστε να γίνει η εκλογή νέας διοίκησης στην ομάδα.

Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί επίσημα ενδιαφέρον από κάποιους για να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας με κίνδυνο αν και σε επαναληπτική συνέλευση έχουμε το ίδιο σκηνικό, τη λύση να δώσει το Πρωτοδικείο με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ