ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες 15 και πλέον ημερών και με άφιξη στην Ελλάδα του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή Μπάσκο Γιάνκοβιτς, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η μεταγραφή ενός από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,82. Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του την τελευταία χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος με την ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα, 1ης κατηγορίας, με την οποία αγωνίστηκε στις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού και του επιτελικού μέσου. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι διεθνής με την U20 της Σερβίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Ζλάταν Σπάσιτς, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση τόσο της ομάδος αλλά και το γεγονός ότι τον παίκτη διεκδικούσαν ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ομάδες της Τουρκίας.

Για την αξία του παίκτη αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει το περυσινό παιχνίδι Παρτιζάν-Ράντνικ Σουρντούλιτσα το οποίο έληξε με σκορ 3-2 και ο Ντέλετιτς χρίστηκε σκόρερ.

Ο Μίλος Ντέλετιτς ετέθη υπ’ όψιν του κ. Αναστασιάδη αμέσως μετά την πρόσληψή του και ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ