ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΡΩΓΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ», ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι 15 μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, που συμμετείχαν στο θεατρικό έργο «Ρωγμή στον τοίχο», μαζί με τους συντελεστές (σενάριο : Δημήτρης Σακατζής, σκηνοθεσία : Αργύρης Γιουρούκης), παρέλαβαν από το διευθυντή του σχολείου, Οικονόμου Ιωάννη, τους Επαίνους για τη συμμετοχή τους, στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Λάρισας, που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Το έργο παρουσιάστηκε στους μαθητές και τους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, στο Δημοτικό Θέατρο «ΜΑΞΙΜ», ενώ συμμετείχε και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «2ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι – 110 καλοκαιρινά χαμόγελα», που διοργάνωσε η 110 Πτέρυγα Μάχης για να υποστηρίξει «Το χαμόγελο του παιδιού».

Ταυτόχρονα, τους ανακοινώθηκαν και τα συγχαρητήρια της υπεύθυνης  Σχολικών  Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Κωνσταντίνας Χατζημίχου – Καλούση, η οποία ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει : «Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική παράσταση, με θαυμάσιους διαλόγους!

Θα ήθελα να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου, σε όλους τους πρωταγωνιστές και αφανείς συντελεστές αυτού του υπέροχου έργου, που θα μπορούσε άνετα και να υποστηριχτεί από μεγάλους θιάσους και να δείξει την οπτική όσων εμπλέκονται στο θέμα του ενδοσκοπικού εκφοβισμού. Μπράβο στο σεναριογράφο, το σκηνοθέτη και στα παιδιά, για τη συνεργασία και την κατάθεση ψυχής!».