Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟ MEGA: ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

“Ο κ. Γιούνκερ έκανε μια δήλωση ότι δεν είναι φίλος των ομαδικών απολύσεων. Εμένα αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ γιατί δεν δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα ομαδικών απολύσεων. Πιστεύω προσωπικά ότι το θέμα έχει πέσει στο τραπέζι και ότι θα το βρούμε μπροστά μας το Σεπτέμβριο.

Το ζητούν οι δανειστές και ελπίζω ότι η κυβέρνηση θα αντέξει και δε θα το δεχτεί αλλά όταν ένας Γιούνκερ κάνει μια τέτοια δήλωση… βλέπω ομαδικές απολύσεις. Ελπίζω να μη γίνει …ο κ. Βέττας είναι εδώ και το ακούει …ελπίζω να αντέξετε …”.

Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στις αγορές αν συνεχιστούν οι ακραίοι μέθοδοι της κυβέρνησης ,με μια αγορά να διαλύεται καθημερινά και την ανεργία να χτυπάει “κόκκινο”, ενώ κάλεσε όλα τα κόμματα να συνεργαστούν σε ένα εθνικό μέτωπο για το καλό του Ελληνικού λαού.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης κάλεσε όλα τα πρώην …μεγάλα κόμματα που μας οδήγησαν στα μνημόνια και μας “πνίγουν” εδώ και έξι χρόνια …να σταματήσουν να μαλώνουν μεταξύ τους και να δουν την ουσία …πως θα σταματήσουν να οδηγούν στο γκρεμό την Ελλάδα και τους πολίτες της αναφερόμενος στις δηλώσεις Βελκουλέσκου περί μη βιωσιμότητας του προγράμματος του ελληνικού χρέους.

Ενδιαφέρον για συζήτηση προκάλεσε η άποψη του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων σε ότι αφορά την εμπειρία από τις τρείς βουλευτικές θητείες του στο New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών  συγκριτικά με την Ελλάδα. Η δικαιοσύνη προς τον πολίτη, είπε ο Γιώργος Κατσιαντώνης ήταν θέμα τιμής και διεκδίκησης για τον κάθε βουλευτή στην Αμερική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ