ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: OΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλη που συνοδεύεται από φωτογραφίες

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προέρχονται από την περιοχή «παλιάμπελα» των Δελερίων και απεικονίζουν με ενάργεια την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο του προαναφερομένου δημοτικού διαμερίσματος. Οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι, που έστειλαν στη «Δράση Πολιτών» έναν όγκο φωτογραφικού υλικού,

δηλώνουν αγανακτισμένοι και νιώθουν στο πετσί τους την εγκατάλειψη από το Δήμο Τυρνάβου.

dro4Η «Δράση πολιτών» δεν θα προχωρήσει σε κάποιο ιδιαίτερο σχολιασμό του θέματος. Άλλωστε οι φωτογραφίες αποτελούν μια αδιάψευστη μαρτυρία που δεν χρήζει περαιτέρω αναλύσεων. Θα αρκεστούμε μόνο σε ένα σχόλιο που έγινε από ενδιαφερόμενο κτηνοτρόφο: «Οι κύριοι του Δήμου οργανώνουν πανηγυράκια κτηνοτροφίας, δήθεν για να προβάλλουν την τοπική παραγωγή.

Ας έρθουν, όμως, πρώτα στις μονάδες μας –αν βεβαίως βρουν κατάλληλη πρόσβαση- για να αντιληφθούν την καθημερινή αγωνία και το άγχος ενός κτηνοτρόφου που δεν διαθέτει ούτε καν ένα δρόμο της προκοπής, έτσι ώστε να διαθέτει απρόσκοπτα τα προϊόντα του, και ύστερα ας φροντίζουν για τις δικές τους επικοινωνιακές φιέστες».

Λίγα λόγια και σταράτα, που καταδεικνύουν την ανικανότητα των ανευθυνο-υπεύθυνων του Δήμου. Ανικανότητα που συνοδεύεται από παχυλούς μισθούς άνευ κοινωνικού οφέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ