ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και φέτος η εκδήλωση με αφορμή τη λήξη των χορευτικών τμημάτων για τη φετινή χορευτική  χρονιά, του  Συλλόγου  των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στην αυλή του 1ου  Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα , σ’ ένα ταξίδι στην πλούσια παράδοση της πατρίδας μας ,

skam2παρουσίασαν  όλα  τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παραδοσιακούς   χορούς και παραδοσιακά δρώμενα με αρίστη επιμέλεια σκηνικών και  οργάνωσης από τη χοροδιδάσκαλο κ. Ελένη Φλίκα.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών  ΄΄Ο ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄ ευχαριστεί  όλους όσους βοηθήσαν με τον τρόπο τους και  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  εκδήλωση..

Τέλος ευχαριστεί όλους τους χορευτές τις  χορεύτριες και τη χοροδιδάσκαλο για την πολύ καλή  προετοιμασία που έκαναν και αυτή  την χρονιά που μας πέρασε και ομαδικά  δεν επαναπαύονται και εκπλήσσουν πάντα ευχάριστα με τη  δική τους  προσωπική σφραγίδα σε κάθε εκδήλωση πάντα με κάτι διαφορετικό, κρατώντας ζωντανή την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα  του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,η  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου  κ.  Ρούλα Σουρλαντζή , ο Αντιδήμαρχος  Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης ,η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου και πολύς κόσμος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ