Ο ΑΧ. ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας γυναικών της ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Αμπελωνιακού σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ο σύλλογός μας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον έμπειρο τεχνικό Κύριο Αχιλλέα Μαστοροδήμο. Ο νέος προπονητής θα αναλάβει το αντρικό τμήμα, τα τμήματα παιδικό και pro-junior καθώς και την εποπτεία όλης της ακαδημίας. Η διοίκηση του συλλόγου, γνωρίζοντας την ανάγκη συνεργασίας με έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, στην νέα εποχή που ανατέλλει για τον Αμπελωνιακό, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κύριο Αχιλλέα Μαστοροδήμο θεωρώντας ότι πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τα προηγούμενα χρόνια έχει εργαστεί σαν προπονητής στις παρακάτω ομάδες : Δευκαλίωνα Κρανέας, Αετό Αμυγδαλέας, Πανιώνιο Ν. Σμύρνης , Αχιλλέα Φαρσάλων, Κίσσαβο Συκουρίου, Ακαδημίες Γιώργου Πλίτση, Μικτές Παίδων ΕΠΣ Λάρισας, ως Περιφερειακός Προπονητής Θεσσαλίας, στις Ακαδημίες του Λαρισαικού και στη Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ