Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑΦΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

Επιμένει για λύση στο θέμα των Δέντρων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ

Με ένα φάκελο εγγράφων που ξεπερνούσαν τις 300 σελίδες και διάθεση να ξεκαθαρίσει τα πάντα σχετικά με το προπονητήριο των Δέντρων, παρά την απουσία Πλεξίδα από την σχετική παρουσίαση, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Με το Βαγγέλη Πλεξίδα να επιλέγει αποκλειστικά τη δικαστική οδό, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε ακόμη στην αδειοδότηση της ΠΑΕ, για την οποία δήλωσε σίγουρος, προαναγγέλλοντας και νέα συνέντευξη τύπου για το θέμα, επιτέθηκε εκ νέου στο Σάκη Τσιώλη, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Κ. Πηλαδάκη, διαβεβαιώνοντας πως η ΑΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ARENA και τη νέα περίοδο, ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως δεν υπάρχουν περιθώρια παραμονής για όσους ζητήθηκε διακοπή συμβολαίου, επιμένοντας να μιλά για «μεταγραφές ουσίας», όσον αφορά στο σχεδιασμό της ομάδας.

«Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι η τωρινή διοίκηση έχει πληρώσει οφειλές της προηγούμενης», τόνισε ο κ. Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας πως η οικονομική διαφορά με τον Πλεξίδα ανέρχεται στο ποσό των 105.000 ευρώ, με το γνωστό ποινικολόγο να δηλώνει πως θα κατατεθεί μέσα στην βδομάδα το ποσό των 60.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε δύο δόσεις έως το Νοέμβριο.

«Δικαστικά δεν έχουν καμία τύχη», δήλωσε σίγουρος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, συμπληρώνοντας πως έχει ζητήσει εγγυήσεις από την αντίπαλη πλευρά, που ποτέ δεν πήρε.

Τέλος και αναφορικά με το επίμαχο δημοσίευμα της τοπικής «Ελευθερίας», ο κ. Κούγιας κατηγόρησε ευθέως πρόσωπα «που δημιούργησαν θέμα από το πουθενά και εκ του πονηρού».

«Σκάβουν τάφους επειδή δεν μπορούν να έχουν αγωνιστικό ρεπορτάζ», ήταν η εξήγηση που δόθηκε, με τον κ. Κούγια να επιμένει πως τέτοιες πρακτικές δημιουργούν αναταραχή στην ομάδα και τους φιλάθλους της, την ώρα μάλιστα που επηρεάζουν αρνητικά και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ