ΓΙΟΡΤΗ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ “ΕΥ ΖΗΝ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό του Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση – επίδειξη ταεκβοντό της σχολής “ΕΥ ΖΗΝ” Αμπελώνα – Γιάννουλης. Ηταν μία τοπική γιορτή του αθλήματος κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και η απονομή των ζωνών στους αθλητές της σχολής. 
ntovas2 ntovas3Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου και ο σύζυγός της και δάσκαλος του συλλόγου “Φίλιππος Γιαννιτσών” Γιάννη Γαβριηλίδη, ο οποίος έκανε μια σημαντική επίδειξη τεχνικών του αθλήματος.
Οι υπεύθυνοι της σχολής Χ. Ντόβας, Ν. Καρκατσέλας και Μ. Λάκης δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την αξέχαστη βραδιά πολεμικών τεχνών με αυτοάμυνες, σπασίματα, τεχνικές λακτισμάτων,  αγώνες ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και πολλές άλλες τεχνικές που πράγματι κατέπληξαν και ενθουσίασαν τους θεατές.

Οι υπεύθυνοι της σχολής έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους δύο καλεσμένους, όπως επίσης και στην πρόεδρο του δ.σ. Τυρνάβου και στον αντιδήμαρχο κ.κ. Ρ. Σουρλατζή και Κ. Χρυσοβέργη αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ