ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Άλλη μια ζεστή μέρα η σημερινή για τους Λαρισαίους, με τον υδράργυρο σταθερά κολλημένο στους 35ο βαθμούς Κελσίου και βάλε, αλλά και την υγρασία να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ οι προβλέψεις της ΕΜΥ για τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδων από το απόγευμα, δίνουν ελπίδες στους… ταλαιπωρημένους του κάμπου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην ίδια ώρα γκρίνια επικρατεί στα παράλια του νομού, καθώς η βροχή του Σαββάτου και οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν κυρίως σε Αγιόκαμπο, Σωτηρίτσα και Βελίκα, απέτρεψαν τους Λαρισαίους από την καθιερωμένη απόδραση του Σαββατοκύριακου.

«Έχω καμιά 10αριά δωμάτια και δεν νοίκιασα ούτε ένα για Σαββατοκύριακο», μας έλεγε απογοητευμένη ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων στον Αγιόκαμπο, που πάνω στην… απελπισία τα έβαλε μέχρι και με το facebook!

«Έχεις και το διαδίκτυο βλέπεις, να δυο φωτογραφίες από το βροχερό πρωινό, από πίσω και τα σχόλια για κύματα τύπου… Χαβάη, που να πατήσει άνθρωπος;», συμπλήρωνε απογοητευμένη.

Όπως και να’ χει έστω και φωτογραφικά, πάρτε μια γεύση από τα παράλια του νομού και φυσικά σε πρώτη ευκαιρία επιχειρείστε την απόδραση!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ