ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η απερχόμενη αγωνιστική  χρονιά ήταν μία πετυχημένη για το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ! Παρόλο, που η ομάδα ,μετά από 4 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική κατηγορία, με τις  ατυχίες, με τους τραυματισμούς  βασικών μονάδων, καθώς  και  με ,τη μη αναμενόμενη απόδοση μερικών παικτριών , 

εντούτοις, έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα νεαρά κορίτσια της ομάδας  -14 έως 16 χρονών –  να γίνουν βασικές και αναντικατάστατες σε ένα δυνατό και  δύσκολο πρωτάθλημα!

Τα αποτελέσματα όμως φάνηκαν αμέσως, καθώς ο νεαρές αθλήτριες, πάλεψαν  όλα τα παιχνίδια στα΄΄ίσια΄΄ δεν φοβήθηκαν σε καμία έδρα και κανένα  αντίπαλο , αποδίδοντας ικανοποιητικά, κερδίζοντας τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια ,όλων των ομάδων του ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας!

Εξάλλου το αποκορύφωμα ήταν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ μας  – Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας- εκεί οπού, και τα τρία τμήματά μας  ήταν  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

Έχουμε λοιπόν:

–          Το τμήμα νεανίδων με μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα, στέφθηκε ασημένια δευτεραθλήτρια,  αφού στον μεγάλο τελικό ηττήθηκε από την ΕΑΛ, η οποία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

–          Το τμήμα κορασίδων και αυτό διήνυσε μία ικανοποιητική πορεία, καθώς έφερε το χάλκινο μετάλλιο στην Ελασσόνα, δικαιώνοντας απόλυτα τους εαυτούς τους και το σύλλογο!

–          Τέλος το τρίτο και ελπιδοφόρο τμήμα ,αυτό των παγκορασίδων μας κρατούσε το ΄΄καλύτερο΄΄!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.. στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,  χωρίς να ηττηθούν ούτε έναν αγώνα..

Αήττητες λοιπόν κατάφεραν  να φέρουν το χρυσό μετάλλιο στην Ελασσόνα και να μας γεμίσουν χαρά , ενθουσιασμό και ελπίδες για το μέλλον ,αφού γιαυτό το τμήμα η ΄΄περιπετειά΄΄ τους  τώρα ξεκινά  …

Κλείνοντας  μία  χρονιά λοιπόν, θα λέγαμε πως το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, για άλλη μία χρονιά, φέρνει σημαντικές διακρίσεις στην Ελασσόνα, αφού πέρα από την συμμετοχή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες, -σε όλο το ΄΄χάρτη΄΄ του πανελλήνιου βόλεϊ, –  καταφέρνει να διακρίνεται και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ,  πράγμα που αποδεικνύει  και την φιλοσοφία και τον στόχο του συλλόγου,  πως μία ομάδα μπορεί να έχει ως βιτρίνα την γυναικεία ομάδα, εντούτοις η σύσταση των ακαδημιών ο πρωταθλητισμός στις μικρές ηλικίες και οι διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα , αποτελούν τα στέρεα θεμέλια ενός πετυχημένου οικοδομήματος και μεις, εκεί στο βόλει  στην Ελασσόνα ,το πράττουμε καθημερινά και διαχρονικά!!

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου , από την πιο μικρή του τμήματος ‘’baby volley’’,  έως και τη μεγαλύτερη της γυναικείας ομάδας , για τη παρουσία τους στον σύλλογο μας και υποσχόμαστε πως θα καταβάλλουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια , ο σύλλογος αυτός να βρίσκεται πάντα ψηλά , εκεί που τα τελευταία χρόνια ανήκει πραγματικά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ