«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ» ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Υποσχόταν ότι θα γλίτωνε τα αγαπημένα πρόσωπα των πελατών της από το θάνατο, πουλούσε φίλτρα με τα οποία κάθε γυναίκα θα μπορούσε να… μαγνητίσει τον άνδρα που επιθυμούσε και ζητούσε από τις ανυποψίαστες εύπορες κυρίες που την επισκέπτονταν δείγμα σπέρματος του συντρόφου τους για να δει αν είναι… καρπερός ή τις απάτα με άλλες γυναίκες. 

Αυτά ήταν μερικά από τα «θαύματα» του μέντιουμ των επώνυμων που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελίες δύο θυμάτων από τις οποίες άρπαξε 72.000 ευρώ.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η 44χρονη μελλοντολόγος κατάφερε να γίνει διάσημη στο πανελλήνιο. «Τα Μυστικά της Κατίνας» μπήκαν για τα καλά στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας και η ιδιοκτήτριά τους έγινε περιζήτητη. 

Γνωστές τηλεπαρουσιάστριες, άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί, μεγάλα ονόματα της showbiz και επιχειρηματίες έγιναν τακτικοί πελάτες της. Το κατάστημα της στο υπόγειο της Καραγιώργη Σερβίας, στο κέντρο της Αθήνας καθημερινά το επισκέπτονταν διάσημοι οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον στα επαγγελματικά τους, στις ερωτικές τους σχέσεις αλλά και σε θέματα υγείας. 

Το μέντιουμ φαίνεται ότι προέβλεπε τα πάντα (εκτός από τη σύλληψή της). Στην ατζέντα με το ογκώδες πελατολόγιο που βρήκαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κατάστημα της, περιέχονται δεκάδες γνωστά ονόματα από το καλλιτεχνικό και οικονομικό στερέωμα της χώρας μας, αλλά και ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τι λένε οι επώνυμοι – Μπάρμπα, Αδάμ και Τρύφωνας Σαμαράς – που επισκέφθηκαν την σπείρα των μέντιουμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ