ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Παρασκευή, 01-7-2016, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των εξαιρετικών επιδόσεων τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Τυρνάβου σε συνεργασία με τη διευθύντρια και τον Σύλλογο διδασκόντων  αποχαιρέτησε  με μια υπέροχη εκδήλωση τους μαθητές της Γ Λυκείου.

geltyrn2 geltyrn3Στον κατάμεστο από μαθητές, γονείς, φίλους κι εκπαιδευτικούς εξωτερικό χώρο του κέντρου διασκέδασης «Ανδρομέδα» και σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, κ. Βαρδιοπούλου Μαρία, ξεκίνησε την τελετή με την αποχαιρετιστήρια ομιλία της προς τους τελειόφοιτους  και τους γονείς και σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του Συλλόγου . Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο, που δημιούργησε ο μαθητής, Μπουκιστιάνος Απόστολος, με φωτογραφικές αναδρομές στη σχολική ζωή και στις δραστηριότητες την μαθητών\ριων κατά την διάρκεια της φοίτησης τους στο  Γενικό Λύκειο Τυρνάβου.

Μετά την αντιφώνηση από την αριστούχο  μαθήτρια της Γ τάξης  Κατσικαβέλα Αναστασία , και την ομιλία της διευθύντριας, Πατσή Κωνσταντινιάς,  επιδόθηκαν οι απολυτήριοι τίτλοι σπουδών στους τελειόφοιτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ