ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Μ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Αξέχαστη θα μείνει η βραδιά για όλους όσους είχαν την τύχη να βρεθούν το βράδυ της Τρίτης- 28 Ιουνίου στο προαύλιο του ιστορικού Γυμνασίου Τσαριτσάνης, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση- αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Σε έναν κατάμεστο χώρο, από ένα ζεστό και ένθερμο κοινό, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση της κ. Αλίνας Πάσχου παρουσίασε σπουδαία έργα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, όπως «Τ’ αστέρι του βοριά», «Ο μύθος», «Τα παιδιά του Πειραιά», «Το πέλαγο είναι βαθύ» κ.α.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χάρη Νούσια, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολυσύνθετες δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Σύλλογος. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Όλη αυτή η δραστηριότητα του Συλλόγου, οι ξεχωριστές πρωτοβουλίες που έχει πάρει, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την προοδευτική του πορεία και προσφορά στα χωριό μας. Και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς βαδίζουμε στα 40 χρόνια ζωής και δράσης του Συλλόγου, που συμπληρώνονται το 2018…».

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Χορωδία του Συκουρίου, υπό τη διεύθυνση του κ. Κώστα Ταμβακά, η οποία άνοιξε εντυπωσιακά το πρόγραμμα της βραδιάς. Η συνέχεια δόθηκε με την Παιδική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία παρουσίασε τα τραγούδια «Οδός Ονείρων», «μικρή Ραλλού», «Χάρτινο το φεγγαράκι» και «Τράβα μπρός». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ιδιαίτερο τόνο και χρώμα έδωσε και η συμμετοχή των παιδικών Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου, τα οποία με την επιμέλεια και καθοδήγηση της υπεύθυνης του Τμήματος κ. Ελισάβετ Πάσχου πλαισίωσαν το μουσικό πρόγραμμα.

Την επιμέλεια των κειμένων και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η φιλόλογος κ. Ασπασία Τζαβέλλα- Σαπουνά.

Σημειώνεται πως στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν πάνω από 100 συντελεστές και δεκάδες εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωσή της και την εξυπηρέτηση του κοινού. Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης συγχαίρει τις Χορωδίες και ευχαριστεί θερμά τις υπεύθυνες του Μουσικού και παιδικού Χορευτικού Τμήματος, τα μέλη της ορχήστρας, τους εθελοντές και συντελεστές και βέβαια το φιλόμουσο κοινό της Τσαριτσάνης, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

mstsaritsanis.blogspot.com

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com