ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ 18ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ανακοινώσεις για τους αποχωρήσαντες αλλά και τον Κρις Κόουλμαν

Μπαράζ ανακοινώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ που γνωστοποιεί στην επίσημη σελίδα της την απόκτηση του 18χρονου Λευτέρη Παπαδόπουλου από τη Θύελλα Ραφήνας, ενώ ζητά συγγνώμη από τους Μπόγιοβιτς, Κομεσίδη και Μπανούση που παρέλειψε να ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους στην ομάδα,

με την «πόρτα» να παραμένει μάλιστα ανοιχτή για τον Ελασσονίτη πρώην αρχηγό «όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Από τους «βυσσινί» δεν περνά απαρατήρητη και η θαυμάσια πορεία της Ουαλίας στο EURO υπό την προπονητική καθοδήγηση του πρώην προπονητή της ΑΕΛ Κρις Κόουλμαν, τον οποίο και συγχαίρουν.

Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον 18χρονο Λευτέρη Παπαδόπουλο από τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει ύψος 1,84, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Σπύρο Λουκάτο όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, παλαιό άσο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακροδημήτρη που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους Μπόγιοβιτς, Μπανούση και Κομεσίδη, πρωταγωνιστές της ανόδου πέρυσι, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, γιατί παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τη μεγάλη συμβολή τους στην άνοδο. Ειδικά τον Κώστα Μπανούση που είναι από το Νομό Λάρισας (Ελασσόνα), ο οποίος υπήρξε και αρχηγός της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.
Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τις στιγμές που ζήσαμε, τις χαρές και τις λύπες που περάσαμε μαζί, και πάντα θα υπάρχει γι’ αυτόν μία θέση στην ομάδα όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

… ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΛΜΑΝ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Λιόντος, τα μέλη του Δ. Σ., το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η ” βυσσινί” οικογένεια, απευθύνουν προς τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Κρις Κόουλμαν, τα θερμότερα και από καρδιάς συγχαρητήριά τους, όχι μόνο για την εκπληκτική πορεία της Εθνικής Ουαλίας στο Euro 2016, αλλά γενικότερα για το έργο που επιτελεί από την ανάληψη των προπονητικών του καθηκόντων στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Παράλληλα του ευχόμαστε περαιτέρω επιτυχίες στη διοργάνωση της Γαλλίας, ελπίζοντας δε, ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Κρις, θα είσαι αιώνιος φίλος και στις “βυσσινί” καρδιές μας η θέση που απέκτησες θα είναι πάντα ξεχωριστή. Καλή αντάμωση!!!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ