ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ; (ΦΩΤΟ)

Οργή, αγανάκτηση, αλλά και ερωτήματα για το πώς και σε ποιους θα αποδοθούν ευθύνες για το κουφάρι του κολυμβητηρίου που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους Ελληνες φορολογούμενους αλλά και στο δήμο Τυρνάβου που λόγω της αλαζονείας κάποιων, αλλά και της σπατάλης του κράτους την προ κρίση εποχή

101_1594 101_1596 101_1599 101_1600κληρονόμησε αυτό το έκτρωμα, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει την κακοδιοίκηση και το χάος που ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και του λαού.

Και ενώ το κράτος ξεπουλά τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας στο βωμό της υπακοής στις επιταγές των δανειστών, αδιαφορεί πλήρως για τα κουφάρια που έχει “σπείρει” σε όλη την επικράτεια, την εποχή της επίπλαστης ευημερίας των Ολυμπιακών του 2004, λες και αυτά δεν χρειάστηκαν χρήματα για την ανέγερσή τους.

Την ίδια ώρα ευθύνες υπάρχουν τόσο στη σημερινή δημοτική αρχή όσο και στην προηγούμενη που άφησαν στο έλεος αυτό το κτίριο, επιτρέποντας σε όποιον ήθελε να το λεηλατήσει.

Η εικόνα που συναντά σήμερα κανείς μπαίνοντας στο κτίριο μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί. Τα μεταλλικά τμήματα έχουν εξαφανιστεί, πόρτες δεν υπάρχουν, όποιος θέλει μπαίνει μέσα, ενώ το εσωτερικό του έχει γίνει στέκι ναρκομανών και καταφύγιο για πάσης φύσης παράνομους,

Τα σκαλοπάτια του είναι γεμάτα σπασμένα μπουκάλια ενώ και ο γύρω χώρος είναι εγκαταλελειμμένος και γεμάτος αγριόχορτα.

Οτι και να πούμε είναι λίγο. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας της άθλιας κατάστασης του κτίσματος. Το θέμα είναι αν θα επέμβει ποτέ κάποιος Εισαγγελέας για να αποδώσει ευθύνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ