ΤΟ ΠΗΛΙΟ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο η προετοιμασία των κοριτσιών της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών που μας έκαναν περήφανους το Σάββατο κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η τελική φάση του οποίου ολοκληρώθηκε με ελληνικό θρίαμβο στη Θεσσαλονίκη.

Σκληρή δουλειά και λίγα λόγια για τα κορίτσια της Λαρισαίας Αθηνάς Ζέρβα, «κέρβερος» η Αθηνά, έστησε ένα εξαιρετικό σύνολο, πανηγυρίζοντας στο τέλος δικαιωμένη την επιτυχία.

Όσο για τους μεγαλοπαράγοντες της μπασκετικής Λάρισας, εις μάτην μαθαίνουμε σήκωσε το τηλέφωνο η προπονήτρια της Εθνικής για την πραγματοποίηση φιλικού ενόψει της προετοιμασίας, με την ομάδα που φέτος εκπροσώπησε την πόλη στην Α2 Εθνική Γυναικών.

Με χαρά για τη μεγάλη τιμή που τους έγινε μαζεύτηκαν καλοκαιριάτικα οι αθλήτριες της ομάδας για το φιλικό στο Πήλιο, φευ απόντες οι διοικούντες για να καλύψουν τα σχετικά έξοδα της αποστολής και φιλικό γιοκ!

Απούσα κατά τα άλλα και η κρατική ΕΡΤ από τη σπουδαία διοργάνωση και ας τρέχουν τώρα όλοι για τη λεζάντα και τα σχετικά πλάνα στο αεροδρόμιο.

Τελικά σε τούτο τον τόπο άλλος παίζει στην Εθνική Κωφών και άλλος… κωφεύει, διότι αν μη τι άλλο οι μόνες που δεν τα «μούσκεψαν» και ας βράχηκαν «μέχρι κόκκαλο» στα πανηγύρια, είναι η Ζέρβα και η παρέα της!!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ