ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣΙΟΣ!

Επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη της ομάδας στην προσπάθεια της ΑΕΛ μετά και την άνοδό της στη SL, αλλά και υπενθυμίζοντας τη σκληρή ανακοίνωση του παρελθόντος από την πλευρά των «βυσσινί», η διοίκηση του Τυρνάβου ανακοίνωσε πριν από λίγο την παραχώρηση των Καρατάσιου και Νούσιου στην ΑΕΛ και μάλιστα χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Τυρνάβου αναφέρει τα εξής:

O A.O. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή των ποδοσφαιριστών Καρατάσιου Άγγελου και Νούσιου Ευαγγέλου στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
Παρά τις βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν στο παρελθόν περί συνεργασίας, η Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 απέδειξε άλλη μια φορά ότι στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η Α.Ε.Λ. στην επιστροφή της στη Super League.
Άξιο αναφοράς είναι ότι η παραχώρηση των ποδοσφαιριστών έγινε χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα υπέρ της ομάδας μας, για άλλη μια φορά όπως έγινε και με τον Σουλιώτη Δημήτριο.
Η Α.Ο. Τύρναβος 2005 θέλει να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές Καρατάσιο και Νούσιο υγεία και πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος της Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Μπρέζας Βασίλειος

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων του Τυρνάβου για την παραχώρηση των 2 ποδοσφαιριστών, κυρίως δε χωρίς ανταλλάγματα, με τους Τυρναβίτες να περιγράφουν αποδυνάμωση του σωματείου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ