ΠΤΥΧΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥΚΙΛΕΛΕΡ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν, στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, οι θερινές απολυτήριες εξετάσεις στις σχολές Ξύλινων Πνευστών τμήμα Φλάουτο και Ανωτέρων Θεωρητικών τμήμα Αρμονίας του σχολικού  έτους 2015-2016.

Πτυχίο Φλάουτο έλαβε η σπουδάστρια της Σχολής ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΓΛΑ’Ι’Α του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με βαθμό Λίαν Καλώς και Δίπλωμα Φλάουτο έλαβε η σπουδάστρια ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ –ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ με βαθμό Άριστα παμψηφεί .Και οι δυο φοίτησαν στην τάξη της καθηγήτριας κ. Ειρήνης Τσερώνη.

Πτυχίο Αρμονίαςέλαβαν οι σπουδάστριες ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ με βαθμόΛίανΚαλώς και ΤΕΡΖΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ με βαθμόΆριστα, της τάξης της κας Ζωής Τόλιου.

Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν εκτός του δ/ντή της Σχολής και της ειδικών καθηγητριών, οι έγκριτοι μουσικοί και καθηγητές: κ.κ Αντουανέτα Ζιάκα, Πέτρος Παππάς και Γιώργος Τσιαρδάκας στο φλάουτο και οι κ.κ ΑρσένηςΚοντός ,Γιάννης Γράψας και Ελένη Μαντζιαφού στο ειδικό αρμονίας .

Επίσης πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη συναυλία του παραρτήματος Πλατυκάμπου, στον αύλειο χώρο του 1ουΔημοτικούΣχολείου, με τη συμμετοχή του Προωδειακού τμήματος, του τμήματος Αρμονίου και Έντεχνου –Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης της κας Ρούλας Κωσταβάρα, του τμήματος κιθάρας του κ. Βαγγέλη Κολιόπουλου και του τμήματος Ακορντεόν της κας Ευαγγελίας Ζαπίτη. Συνοδός στο πιάνο ήταν η κα Σταυρούλα Μπόζαρλη.

Την εκδήλωση παρακολουθήσαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο πρόεδρός της τοπικής κοινότητας Πλατυκάμπου κ. Δημήτρης Καρατσίβος, ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας κ. Γιώργος Ψαρούλης, ο διευθυντής της Μουσικής Σχολής κ. Γιώργος Κουλιόπουλος και αρκετοί γονείς και φίλοι των παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ