ENDORPHIN FESTIVAL ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

 

Το Endorphin Festival είναι μια ετήσια συνάντηση DJ’s, παραγωγών και μουσικών της underground ηλεκτρονικής σκηνής, που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κεντρικής Ευρώπης.

Το φεστιβάλ οφείλει το όνομα και τη φήμη του στο δυνατό και ποιοτικό ηχοσύστημα (40 KW), στην ενέργεια των επισκεπτών και στη φυσική ομορφιά του τοπίου, παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην παραγωγή της Eνδορφίνης.

Η διήμερη εκδήλωση στις 22 και 23 Ιουλίου λαμβάνει χώρα στο πλατανόδασος του Χάνι Χατζηγώγου (65ο χλμ Λάρισας – Κοζάνης), μια τοποθεσία στους πρόποδες του Ολύμπου, με σήμα κατατεθέν τη γέφυρα, κάτω από την οποία οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το έργο τους.

Το φεστιβάλ έχει κατασκηνωτικό χαρακτήρα, με κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για free camping χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση(ο καθένας φέρνει τον δικό του κατάλληλο εξοπλισμό) και παροχές όπως : χώρος εστίασης , παροχή νερού και χημικές τουαλέτες.

Το φεστιβάλ έκανε το ντεμπούτο του το Μάιο του 2007 ως ένα DIY ηλεκτρονικό πάρτυ , που διοργανώθηκε από την ομάδα του Endorphin και τοπικούς εθελοντές.

Κάθε χρόνο, τόσο το Line up το οποίο αποτελείται με μερικούς από τους καλύτερους πρεσβευτές της underground σκηνής, όσο και η συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση επισκεπτών και κατασκηνωτών, έχουν εδραιώσει το Endorphin σε ένα από τα ποιοτικότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ