ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΡΟΖ ΜΟΛΟΤΟΦ» ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΤΟΜΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

 

Δίκαια κέρδισε το χειροκρότημα του φιλοθεάμονος κοινού του δήμου Τυρνάβου η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου που παρουσίασε την Πέμπτη και την Παρασκευή στο «Παλιό Λατόμι» του Τυρνάβου την ανατρεπτική κωμωδία, “ΡΟΖ ΜΟΛΟΤΟΦ”, σε σκηνοθεσία Ακυ Μητσιούλη.

101_1602 101_1604 101_1605 101_1608Ολοι οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή χαρίζοντας άφθονο γέλιο και μια υπέροχη θεατρική βραδιά στο κοινό που τους καταχειροκρότησε.

Η “Ροζ Μολότοφ” είναι μία κωμωδία με ήρωες έναν υπουργό, έναν υφυπουργό, έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων, μια κατά φαντασία ηθοποιό και μια υστερική υπηρέτρια.

Διαπλοκή, παράνομοι έρωτες, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, εκβιασμοί συνέθεσαν ένα σκηνικό γέλιου που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών αφού η διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών, τα καμώματα του αιώνιου Έλληνα, οι δρόμοι του χρήματος και οι φελλοί που καταφέρνουν να επιπλέουν, είναι προσφιλή θέματα συζήτησης στην ελληνική κοινωνία.

Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν οι ηθοποιοί : Ανανιάδου Πέπη, Γωγουβίτου Ζωή, Γραβάλου Έλενα , Κρίκης Χρήστος, Μάλκας Βάϊος, Μπονίτση Κατερίνα , Πέρπερα Κατερίνα , Σαΐνης Ταξιάρχης, Τζαλαμούρα Αλεξάνδρα , Τσακνάκη Δώρα , Τσόλας Βασίλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ