ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς η από 20ημέρου αναφορά της σελίδας σε φήμες που μιλούσαν για αποχώρηση του Γιώργου Κατσάρα από το προπονητικό τιμ της ΑΕΛ, επιβεβαιώνονται σήμερα μετά από σχετική ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Με τους λόγους της αποχώρησης να παραμένουν αδιευκρίνιστοι, η κοινή ανακοίνωση του Γ. Κατσάρα και της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

Με τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό τιμ, όλα τα στελέχη καθώς και τους φιλάθλους μας, για τον τίμιο και επιτυχή αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Εύχομαι δε από καρδιάς τα καλύτερα για την ομάδα μας».

Εξάλλου από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και η διοίκηση, αισθάνονται την ανάγκη όχι μόνο να ευχαριστήσουν τον Κώστα Κατσάρα για την σημαντικότατη προσφορά του στην επάνοδο της ομάδας μας στη Super League, αλλά να εξάρουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την απόλυτη αφοσίωσή του στην ΙΔΕΑ της ΑΕΛ. Η πόρτα της οποίας θα είναι για τον Κώστα πάντα ανοιχτή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

loading...