ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ!!!

Δεν έφτασε το χθεσινό τροχαίο όταν δυο Λαρισαίες είδαν κυριολεκτικά «το χάρο με τα μάτια τους»  όταν ευρισκόμενες εντός περιπτέρου στην πλατεία Έξι Δρόμων, στη Λάρισα, είδαν αυτοκίνητο μεταφορικής εταιρείας να κινείται καταπάνω τους, σήμερα είχαμε άλλα δύο τροχαία με μία γυναίκα να πέφτει σε κολόνα στην ΒΙΠΕ και με έναν ηλικιωμένο να ξεφεύγει

άγνωστο πως της πορείας του στην οδό Παναγούλη και να πέφτει πάνω σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια σε προστατευτικό κολονάκι στο πεζοδρόμιο.

Πιο αναλυτικά:

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χθεσινό τροχαίο ο οδηγός του λευκού βαν, κινούμενος επί της οδού Παλαιστίνης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού νωρίτερα τράκαρε σταθμευμένο ΙΧ κατέληξε στο περίπτερο, πριν οι έντρομες γυναίκες προλάβουν να το εγκαταλείψουν!

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς δεν υπήρχε πελάτης την ώρα της σύγκρουσης μπροστά στο περίπτερο, τα ψυγεία του οποίου ανέκοψαν ευτυχώς την τρελή πορεία του οχήματος, ενώ σχετική προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία Λάρισας.

40ΧΡΟΝΗ «ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ» ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος του εργοστασίου «Όλυμπος», όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 40χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κολόνα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη, από άνδρες του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ νωρίτερα για τον απεγκλωβισμό της από το ΙΧ χρειάστηκε η επέμβαση της ΠΥΛ.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Σήμερα το απόγευμα ηλικιωμένος κινούμενος επί της Παναγούλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, χτύπησε κάδο απορριμμάτων, καβάλησε το πεζοδρόμιο και σταμάτησε σε προστατευτικό κολονάκι. Ευτυχώς από την τρελή πορεία του ΙΧ δεν τραυματίστηκε κάποιος ενώ και ο ηλικιωμένος οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ