ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ

Στην Αθήνα η προετοιμασία της αθλήτριας του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις εγκαταστάσεις του Γ.Ο Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της αθλήτριας του Γυμναστικού Συλλόγου «ΝΙΚΗ» Λάρισας Χρυσής Ριζούλη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας παίρνοντας μέρος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, στα μέσα Ιουλίου.

Με θερμές ευχαριστίες για τη φιλοξενία προς τον αθηναϊκό σύλλογο και ευχές σε όλα τα κορίτσια, η διοίκηση της «ΝΙΚΗΣ» εύχεται κάθε επιτυχία και στην αθλήτριά της καθώς και στην προπονήτριά της Natalia Belyaeva.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Εξάλλου επιδεικνύοντας και το κοινωνικό του πρόσωπο ο Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας πραγματοποίησε στις 14/6 μια θαυμάσια εκδήλωση στο κλειστό της Νεάπολης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πάνω από  2.000 Λαρισαίοι  απόλαυσαν μια πραγματική γιορτή-επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνων χορών αλλά και hip-hop  από μικρές αθλήτριες του συλλόγου, ενώ σε ανακοίνωσή του το  Δ.Σ του συλλόγου  μετά το πέρας της ετήσιας εκδήλωσης των παιδιών του σωματείου και με την ολοκλήρωση της αθλητικής χρονιάς “συγχαίρει όλα τα παιδιά που Χόρεψαν για το Χαμόγελο καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν ένα αξιοσημείωτο ποσό.”

Τέλος το Δ.Σ. και οι προπονητές «ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ» ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο , συγχαίρουν όλους τους αθλητές του συλλόγου για την όμορφη επίδειξη και εύχονται καλό καλοκαίρι με υγεία.

«Σας περιμένουμε όλους από αρχές Σεπτεμβρίου για νέες προπονήσεις και νέες νίκες!! Καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και σε πολλά Δημοτικά Σχολεία της πόλης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα-6972475445 ,6984939456», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ