ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΑΣ $2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΗΣΑΥΡΟ

Ο Forrest Fenn, ένας επιτυχημένος έμπορος έργων τέχνης από το Santa Fe, λέει οτι θα οδηγήσει το άτομο που θα διαβάσει σωστά τις πληροφορίες που δίνει, σε ένα κρυφό θησαυρό, που ο ίδιος εκτιμά οτι είναι αξίας περίπου $ 2 εκατομμυρίων.

Ο Fenn είπε στους New York Times οτι δεν είναι σε θέση να υπολογίσει με ακρίβεια την αξία του θησαυρού, διότι, αντί μετρητών, περιέχει «265 χρυσά νομίσματα, εκατοντάδες ψήγματα χρυσού, εκατοντάδες ρουμπίνια, οκτώ σμαράγδια, δύο ζαφείρια Κεϋλάνης, πολλά διαμάντια, δύο αρχαία κινεζικά γλυπτά από νεφρίτη , προ-Κολομβιανά χρυσά βραχιόλια και φετίχ, και άλλα”. Όλα αυτά περιέχονται σε μπρούτζινο μπαούλο που χρονολογείται από το 1150 μ.Χ., “κρυμμένο κάπου στα Βραχώδη Όρη», σύμφωνα με ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο ίδιος δημοσιεύει τακτικά νέα στοιχεία.

O Fenn εκτιμά οτι 65.000 άτομα αναζητούν το κρυφό θησαυρό, το κυνήγι του οποίου για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στα απομνημονεύματά του, που δημοσίευσε ο ίδιος, με τίτλο «The Thrill of the Chase».

Ο Fenn, ιαθείς από καρκίνο, λέει ότι ήθελε να δώσει στις οικογένειες ένα λόγο για να «σηκωθούν από τους καναπέδες τους,” και οτι μόνο ο λόγος του είναι απόδειξη ότι έκρυψε ένα θησαυρό που πρέπει να βρεθεί. Από την ιστοσελίδα του γράφει: «Σας εύχομαι καλή τύχη στο να βρείτε ό, τι ψάχνετε!”

Ο Fenn-ο οποίος, σύμφωνα με τους Times, ζει σε ένα σπίτι γεμάτο θησαυρούς – από αυτούς που περιέχει και το μπαούλο – λέει ότι εννέα στοιχεία που βοηθούν στον εντοπισμό του θησαυρού, υπάρχουν στο ποίημα που βρίσκεται στα απομνημονεύματά του.

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ.

http://time.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ