Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο… ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ!

Θες η αγωνία, θες οι σαφείς επιρροές από το νέο προπονητή της ομάδας και τη γνωστή κλίση του προς τα Θεία, θες που όπως γράφαμε και τις προάλλες «κάποιοι είναι… ντεφορμέ», τα άκουσε και μάλιστα επισήμως ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης για την επίμαχη ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας.

“L’ Etat c’est moi”, που θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι, το ξεκαθάρισε ο Κούγιας «για τα σοβαρά θέματα που αφορούν την εικόνα και την επικοινωνία της ομάδας», για να συνεχίσει απτόητος πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί και κάποιους περιμένουν «δυσάρεστες εκπλήξεις»!

Μάλλον θα το χρειαστεί το… κεράκι που επικαλέστηκε ο Καλογιάννης, αλλά για άλλους λόγους, εκτός εάν η νέα προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου οδηγήσει σε άλλες εξελίξεις, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Γ. Καλογιάννης ήδη η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του Κούγια και δεν σκοπεύει να υπαναχωρήσει!

«Αδειάζοντας» λοιπόν με τη σειρά του τον Κούγια, αλλά κυρίως τους «όψιμους ΑΕΛάρες-υπαλληλικές ουρές του ραδιοφώνου της ομάδας», ως απάντηση για το «άδειασμα» που προηγήθηκε ο Γ. Καλογιάννης σημειώνει τα εξής:

“Αφού αποδείχτηκε περίτρανα ότι εγώ είμαι ο κακός της υπόθεσης, η πηγή όλων των δεινών, ο ανακατωσούρας, ο άχρηστος και άσχετος, ο εχθρός των υγιών φιλάθλων και με δεδομένη τη δήλωση – καταπέλτη του κ. Κούγια με την οποία με αδειάζει ολοσχερώς έχοντας απόλυτο δίκιο, είμαι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να σεβαστώ τα πάντα και κυρίως όσα δεν σέβονται ορισμένοι όψιμοι ΑΕΛάρες, υπαλληλικές ουρές του ραδιοφώνου της ομάδας μας. Η αποχώρησή μου η οποία ετέθη ήδη στη διάθεση του κ. Κούγια, ίσως είναι η μόνη λύση. Και θα την ακολουθήσω με ιερή ευλάβεια γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι αποχωρώντας, θα επέλθει η ηρεμία. ΑΕΛ για πάντα, από οποιοδήποτε μετερίζι. Σας αγαπώ όλους και ζητώ συγνώμη απ’ όσους πίκρανα.”

Όσο για τις περίφημες πλέον αναρτήσεις , προφανώς το… πάθημα του έγινε μάθημα, αφού σε νεότερη ανάρτησή του «κουνάει μαντήλι» στο fb σημειώνοντας τα εξής: «Φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνω καλά με το f/b. ‘Ο,τι και να γράψω, ο αντίλογος είναι αστραπιαίος. Επειδή ωστόσο δεν είναι στις προθέσεις μου να δημιουργώ προβλήματα και την παραμικρή τριβή με οποιονδήποτε συνοπαδό και επειδή οι παρεξηγήσεις είναι διαρκείς, οποιαδήποτε σχέση μου με το διαδίκτυο, τελειώνει εδώ. Σας ευχαριστώ όλους.»

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ