ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Αστοχη χαρακτηρίζει τη χθεσινή ανάρτηση  του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη, για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, τον οποίο αποκαλεί εργαζόμενο της ΠΑΕ και όχι υπεύθυνο Τύπου, ο μεγαλομέτοχος Αλ. Κούγιας επισημαίνοντας ότι ο μόνος που μπορεί να αναφέρεται σε αυτά τα θέματα είναι ο ίδιος και κανένας άλλος.

Αναλυτικά ο κ. Κούγιας τονίζει:

“Πληροφορήθηκα την αναστάτωση που έχει προκληθεί από μια προσωπική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του εργαζομένου στην ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννη Καλογιάννη. 
Θα το πω για τελευταία φορά πως για τα σοβαρά θέματα που αφορούν στην εικόνα και στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εκφράζεται πλην εμού.

Με όλο το σεβασμό που έχω στον Γιάννη Καλογιάννη η ενέργειά του ήταν εντελώς άστοχη. Είμαι σίγουρος πως χωρίς να το θέλει προκάλεσε αναστάτωση για ένα ανύπαρκτο θέμα.
Με όλο το σεβασμό στα Θεία δεν χρειάζεται βοήθεια από τον Ύψιστο για να πάρει άδεια η ΑΕΛ διότι από τον Οκτώβριο του 2015 κάναμε τα πάντα  για να έχουμε έναν τέλειο φάκελο αδειοδότησης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τον διευθυντή αδειοδοτήσεων κ. Δημητρίου ευρωπαϊκού επιπέδου.

Η ίδια ακριβώς εντύπωση υπήρξε και στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, μηδενός εξαιρουμένου. 
Επιτέλους, να καταλάβουν όλοι, πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΛ και ειδικά όσοι εργάζονται σε αυτή γιατί τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις και η υπομονή μου, έχει εξαντληθεί.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την αγωνία των οπαδών μας και την ανασφάλεια που τους έχει προκληθεί από τις άστοχες ενέργειες προηγουμένων ιδιοκτητών της ΑΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ