ΣΤΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ CAFE

Τα μέλη του νεοεκλεγέντος προεδρείου του Συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων αναψυχής και εστίασης, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το εμπεδωμένο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ δημοτικής αρχής και του συλλόγου, ενώ εκφράστηκε και από τις δυο πλευρές η διάθεση για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την ομαλή λειτουργία της πόλης και ειδικότερα του κέντρου της αλλά και τη διασφάλιση συνθηκών για ανάπτυξη  υγιούς ανταγωνισμού των επαγγελματιών.

Από τη πλευρά του ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης, αφού σημείωσε πως η δημοτική αρχή είναι ικανοποιημένη από την συνεργασία που υπάρχει με την πλειονότητα των ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συμπλήρωσε ωστόσο ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και ό,τι τα όσα προβλέπονται στην νέα κανονιστική (μεταξύ άλλων και η αφαίρεση της άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου) εφαρμόζονται και θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται στις περιπτώσεις που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Επίσης συζητήθηκαν και επιμέρους ζητήματα, που ετέθησαν από τα μέλη του προεδρείου και ειδικότερα τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Ζώη, τον αντιπρόεδρο κ. Αλ. Σακελλάρη και τον γραμματέα κ. Γιάννη Μπιώτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ