ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Κάτω από άλλες συνθήκες θα μιλάγαμε για «γιορτή», καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας και την επιστροφή της στη SL, αλλά και η πολυπόθητη αδειοδότηση θα έστελνε αν όχι στον 7ο ουρανό τουλάχιστο στις κερκίδες του ARENA τους χιλιάδες Λαρισαίους φιλάθλους!

Αντ’ αυτού καταγράφηκε υποτονική προσέλευση, που συνοδεύτηκε μάλιστα από υβριστικά συνθήματα και εκατέρωθεν «συνθηματικές» αντεγκλήσεις.

Γκρίνια για την επιλογή Αναστασιάδη, αρνητικά σχόλια για τις περισσότερες νέες μεταγραφές, χλευασμός για το σήριαλ με το νεαρό παίκτη του Αχαρναϊκού και πολλά ακόμη καταγράφονται τις τελευταίες μέρες.

Ενδεικτικό της κατάστασης πως οι φίλαθλοι ενοχλούνται μέχρι και για το ρεπερτόριο που επιλέγουν οι παραγωγοί του ραδιοφώνου της ΑΕΛ!

“Σελιδα με το ονομα της ΑΕΛ και μου ανεβαζεις φουρειρα;; περνετε ναρκωτικα εκει στο ραδιο;;; Δεν ειναι προσωπικη σας σελιδα οποτε προσεχετε το τι ανεβαζετε!!! ΑΕΛ και τραγουδακια της ξεφτυλας δεν πανε μαζι!!!”, έξαλλος όσο και ανορθόγραφος ο Γ.Γ.

Και μη χειρότερα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ