ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο 58χρονος βοσκός Κ.Μ., τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες σε ορεινή περιοχή των Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 58χρονος εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, από τους διασώστες και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, που «χτένιζαν» από το πρωί την ευρύτερη περιοχή του Λιβαδοχωρίου, του δήμου Πύλης Τρικάλων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Θυμίζουμε πως ο 58χρονος αγνοούνταν από χθες, οπότε και συνόδευσε τα ζώα του για βοσκή, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής, με το κοπάδι του να επιστρέφει ασυνόδευτο στη στάνη.

Ο θάνατος του 58χρονου πιθανολογείται ότι προήλθε από τραυματισμό λόγω πτώσης, ενώ τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν μετά την προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.

Σημειώνεται ότι η πολύωρη επιχείρηση, με τη συνδρομή εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αλλά και κατοίκων της περιοχής παρουσίασε ιδιαίτερη δυσκολία λόγω του δύσβατου της περιοχής, ενώ ο άτυχος άνδρας αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ