ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “VOLUME FESTIVAL SUMMER EDITION”

Τα νέα για το δυνατό διήμερο δίπλα στη θάλασσα στη Νέα Αγχίαλο διαδίδονται! Λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι την πρώτη νότα του Volume festival by the sea και εδώ σας συλλέγουμε κάποιες νεότερες πληροφορίες για το event που θα φέρει μαζί τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Οι μέρες πλησιάζουν και το ενδιαφέρον για  το μεγάλο συναυλιακό γεγονός της κεντρικής Ελλάδας  μεταφέρεται στη ζήτηση για την προπώληση εισιτηρίων, σε κάθε πόλη της Θεσσαλίας!

Η επιλογή των καλλιτεχνών του φετινού Volume festival summer edition, κρατάει 2 από τους καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν και τους ‘ζευγαρώνει’ με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού παραδοσιακού έντεχνου τραγουδιού εδώ και 2 δεκαετίες, το Σωκράτη Μάλαμα και το Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Αφενός, την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο Γιάννης Αγγελάκας από τις Τρύπες, η μεγαλύτερη ‘ροκ’ φυσιογνωμία της γενιάς μας που έχει τον τρόπο να ανακαλύπτει την έμπνευση του μέσα από διάφορα projects, όπως Eπισκέπτες , Ανασες των Λύκων με το Νίκο Βελιώτη, με το τρίο του (Σαδίκης,  Αραμπατζής, Χαρμπίλας) μας φτάνει με το νεανικό του πλέον ‘ηλεκτρικό’ σχήμα, και αποδίδει όλο το ρεπερτόριο του με ένταση.

Θα συναντήσει τον πρωτοδάσκαλό της ελληνικής τραγουδοποιίας, το Σωκράτη Μάλαμα που έρχεται να μας απογειώσει όσο πάει. Τιμητική και όχι αμελητέα η συμμετοχή του De Luar , του μουσικού δρομου που παρουσιάζει φρέσκια δισκογραφική δουλειά και του πιο γνωστού εναλλακτικού σχήματος της πόλης του Βόλου, Band Fatale.

Eπόμενη, δεύτερη ημέρα το Σάββατο 16 Iουλίου βράδυ, δίπλα στο κύμα θα έχει την τιμητική του το στυλ που ενστερνίστηκε και απογείωσε στιχουργικά μετέπειτα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη ματούλα Ζαμάνη και το πλήρες σχήμα του!

Όλα τα τραγούδια του μεγάλου Θεσσαλού θα παρασύρουν χωρίς χρονικό περιορισμό σε μια ανεπανάληπτη βραδιά. Μαζί του νωρίτερα ο Λεωνίδας Μπαλάφας που μετά από χρόνια επιτυχιών και ‘φλερτ’ με τους παραδοσιακούς ήχους έρχεται ξανα στο θεσμό του Volume να ροκάρει ελληνικά και ακομπλεξάριστα. Παρακαλείστε να προσέλθετε νωρίς για τα σχήματα που ανοίγουν: oι ντόπιοι πρεσβευτές του αυτοσχεδιαστικού groove  Aton.Ality θα ξεκινήσουν με το μαγευτικό τρόπο τους τη βραδιά , παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Battuta με μέλη από Νεα Αγχίαλο και Βόλο και με αιθέρια γυναικεία φωνή στην πρώτη γραμμή.

Η προπώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς – η εκπτωτική τιμή των 11 ευρώ ανά ημέρα και 22 για διήμερο τείνει να εξαντληθεί οπότε προνοήστε!

Παρασκευή 15 Ιουλίου

Σωκράτης Μάλαμας &  Γιάννης Αγγελάκας

support: Band Fatale  , de Luar

Σάββατο 16 Ιουλίου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου  – Λεωνίδας Μπαλάφας

support : Aton.Ality  , Battuta

Volume festival summer edition στο ανοικτό πολιτιστικό κέντρο “Nίκος Σαρμάνης’ (χώρος της Γιορτής Κρασιού) στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, μόλις 10 λεπτά από το Βόλο.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 κάθε ημέρα – έναρξη 20:30 αυστηρά!

Στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ με αναψυκτικά , ποτά και σουβλάκια  για τις ανάγκες του κοινού σε προσιτές τιμες.

Εισιτήρια:

Προπώληση Ημέρας:  11 ευρώ (limited) / 13 ευρώ

Tαμείο : 15 ευρώ

Εισιτήριο διήμερου: 22 ευρώ (limited) / 24 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

– όλα τα Public | Seven spots σε όλη την Ελλάδα

– Picobello Pizza Restaurant – Κασνέτη 28 (Nέα Αγχίαλος)

– Bruno coffee store, Δημητριάδος & Toπάλη (Bόλος)

– Public store, Ογλ με Κονταράτου (Bόλος)

– Seven Spots (και τα 3 στο Βόλο)

– Snuff Tobacco store, Κουμουνδούρου 1 & Φιλελλήνων 53 (Λάρισα)

– Classic, Ερμού 187 (Bόλος)

– Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β (Bόλος)

– Παιδεία βιβλιοπωλείο, Μεγ.Αλεξάνδρου 6 (Λάρισα)

– Χρώματα Μπαντέκας, Αγ. Αθανασίου 8 (Βελεστίνο)

– Ti Ωρα? cafe Μυρμιδόνων 1, πλατεία (Αλμυρός)

– Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876

Μεταφορά προς Ν.Αγχίαλο :

-Απο Βόλο με Κτελ , δρομολόγια 7:30, 8:00, 9:00, 9:45, 10:30, 11μμ. επιστροφή με τα ίδια στις 00:30-1:00

Αποκλειστικά κατόπιν κράτησης- τηλ. 2421025527  – έξτρα δρομολόγια θα ανακοινωθούν. παρακαλούμε για τη δική σας διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας αγοράστε το εισιτήριό σας απο πριν!

-Από άλλες περιοχές , όλα τα δρομολόγια από Λαμία, Αθήνα , στάση Ν.Αγχίαλος (10′ πριν τον προορισμό του Βόλου)

περισσότερες πληροφορίες : info@labart.gr

και τηλεφωνικά στο 2421403454 & 6972205007

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ