ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΡΤΑΔΟ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ!

Με πρωινή προπόνηση στο προπονητήριο των Δέντρων ολοκληρώθηκε το Σάββατο η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ΑΕΛ, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί την ερχόμενη Δευτέρα 11/7, στο Ελατοχώρι Πιερίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η απουσία του νεοαποκτηθέντα Λεάντρο Πίντο από την αποστολή καθώς και η ενσωμάτωση του Ουρτάδο παρά τη σχετική ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, ενώ από τη σχετική λίστα απουσιάζουν ακόμη τα ονόματα των Ζέρη- Κοντοχρήστου, καθώς και των… αναμενόμενων Βέρτζου, Πατσογεώργου, Κουτσιανικούλη και Ναγιάρ, που ναι μεν εμφανίστηκαν στο ARENA, ωστόσο δεν υπολογίζονται από τον Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Παπαδόπουλος και Φούτσεκ.

Εξάλλου, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στη Λάρισα και θα προπονούνται από τη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 κ. Σάκη Αναστασιάδη (UEFA PRO), του γυμναστή των ομάδων νέων κ. Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων των ομάδων νέων κ. Βαγγέλη Τσότσα.

Υ.Γ Άραγε ήξερε κάτι ο εκφωνητής και παραγωγός στο «βυσσινί» ραδιόφωνο, που στην «πρώτη» της ΑΕΛ ξέχασε το Βραζιλιάνο ή απλώς έβλεπε… μακριά;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ