Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!

Συνέντευξη-ποταμό, όπως το συνηθίζει άλλωστε, παραχώρησε στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστες τις αποδοκιμασίες εις βάρος του στην «πρώτη» της ΑΕΛ.

Μιλώντας για όλους και για όλα ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στα γιουχαΐσματα μερίδας των οργανωμένων τονίζοντας μάλιστα πως οι ελάχιστοι που αντέδρασαν το έκαναν την ώρα του αγιασμού, προφανώς «για να ακουστούν»!

«Φωτογραφίζοντας» για αρχή δύο ενορχηστρωτές του επεισοδίου, εκ των οποίων ο ένας είναι δικηγόρος και ο δεύτερος αξιωματικός της Αεροπορίας που έχει σχέση με την Ερασιτεχνική, αλλά και ονοματίζοντας έναν τρίτο, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως «ενεργοποιώντας το νόμο» ενημέρωσε τόσο τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, όσο και τον Αρχηγό του ΑΤΑ για το περιστατικό!

«… Δέκα παιδάκια με τρεις ενορχηστρωτές  εκ των οποίων ο ένας είναι δικηγόρος και να βρίζουν εμένα και τη μάνα μου. Δέκα ήταν τα παιδιά και οι ενορχηστρωτές τρεις. Ο ένας είναι δικηγόρος, ένας είναι αξιωματικός της αεροπορίας που έχει σχέση με την Ερασιτεχνική. Ο τρίτος είναι ένας που λέγεται Θανάσης Βάϊος. Τους γνωρίζω και τους τρεις, ήδη έχω ενημερώσει τον αρχηγό της αεροπορίας, αλλά και τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου γι’αυτά που συμβαίνουν. Δεν είμαι κάποιος που συνοδεύομαι από μπράβους, ούτε έχω καμία διάθεση να δημιουργήσω προσωπικά προβλήματα. Το νόμο θα ενεργοποιήσω», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση Κούγια, που τα έβαλε μέχρι και με γνωστή καφετέρια του κέντρου, όπου και… συνεδριάζουν οι παραπάνω ως «παρελθόν» της εποχής Πηλαδάκη και Πλεξίδα!

Σ.Σ Σα να λέμε “ael ole” οι μεν, ολέ ο ταύρος ο Κούγιας και μη χειρότερα όλοι οι υπόλοιποι…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ