ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με 13.000 χιλιάδες εργαζόμενους της εταιρείας να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα και τις συζητήσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη να βρίσκονται σε εξέλιξη, δραματική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα καταστήματα της «Μαρινόπουλος Α.Ε» και στη Λάρισα.

«Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και τη διευθέτηση των οφειλών προς τους προμηθευτές», επιμένει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, τονίζοντας παράλληλα πως τα καταστήματα «Μαρινόπουλος» συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους και ευχαριστώντας «για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και τους προμηθευτές για τη στήριξή τους».

Προφανώς για τους εργαζόμενους δεν τίθεται θέμα, αφού άλλοι δυναμικά και άλλοι στωικά παραμένουν στις επάλξεις, όσο για τους καταναλωτές, σε ώρα αιχμής κατέγραψε την εικόνα η κάμερα του paidis.com σε κατάστημα της Λάρισας, με τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού πελάτες μάταια να αναζητούν προϊόντα στα ράφια, αφού ειδικά στα τρόφιμα η κατάσταση είναι δραματική.

«Τουλάχιστο αγόρασα… παντόφλες», μας είπε πελάτης που αποχωρούσε απογοητευμένος από το κατάστημα, την ώρα που οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να τοποθετήσουν «κομψά» τα λιγοστά προϊόντα στα ράφια, δίχως να καταφέρνουν να κρύψουν τη γύμνια τους.

Όπως αποδεικνύεται καλές οι ευχαριστίες της εταιρείας προς τους προμηθευτές, αλλά και η στήριξη, όπως και η υπομονή, έχουν προφανώς τα όριά τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ