ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΟΡΔΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΟ ΜΠΑΝΑΚΙ (VIDEO)

Η απόγνωση ενός οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος οδηγεί στη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα, μάλλον είχε πιάσει ταβάνι όταν αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του την επέλαση των επίδοξων λουόμενων.

Άλλωστε το σωστό το μπάνιο του λαού επιβάλλει λεωφορείο και κατηφόρα προς το Σούνιο, οπότε πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ορδές των έξαλλων ξαναμμένων Αθηναίων που παλεύουν για μια θέση στον ήλιο στο 122 γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Συγχωρούμε το ότι ο οδηγός κατέγραψε το περιστατικο με το κινητό του σε κάθετη θέση και όχι οριζόντια, απλά και μόνο για την τρομερή εισαγωγή που κάνει πριν παραλάβει τους επιβάτες.

Παρά την αυξημένη ανάγκη για δρομολόγια τους καλοκαιρινούς μήνες οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή μετακίνηση των πολιτών, αντιθέτως μειώνουν δρομολόγια και οδηγούς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ είναι 250 άτομα, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο, τελικώς επιβιβάζονται αρκετοί περισσότεροι. Η όλη διαδικασία έχει πολύ σπρώξιμο και αγκωνία.

luben.tv

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ