ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ

Νέα επιτυχία για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό στο Ευρωπαϊκό πρωταθλήματος του Άμστερνταμ, μετά το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Η Βούλα Παπαχρήστου πήδηξε στα 14,47 μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, χάνοντας τη δεύτερη θέση στο τελευταία προσπάθεια.
Την έκπληξη και στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση έκανε ο Μιχάλης Αναστασάκης, με 4η θέση στη σφυροβολία.

Ελπίδες για… μεγάλα πράγματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο άφησαν οι Έλληνες αθλητές με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ, με τα ελληνικά “χρώματα” να φτάνουν -μετά το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη- και σε νέο μετάλλιο.

Η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.47 μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, μέχρι το έκτο άλμα ήταν δεύτερη, αλλά τελικά η Πατρίσια Μαμόνα με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 14.58 ανέβηκε στην πρώτη θέση ρίχνοντας από εκεί την Χάνα Μινένκο που είχε το καλύτερο της στα 14.51μ.

Αναστασάκης για μεγάλα πράγματα!

Στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση ο Μιχάλης Αναστασάκης έκανε την υπέρβαση στη σφυροβολία και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ.

Ο αγώνας του 21χρονου ξεκίνησε δυνατά, με τη βολή που του έδωσε την τέταρτη θέση (75.89μ.), ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, αλλά είχε πέντε άκυρες προσπάθειες.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ