Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ

Tην καθημερινή 24ωρη λειτουργία του Ιατρείου Μεσαγγάλων ζητά η μείζων αντιπολίτευση «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών. Η αντιπολίτευση του δήμου Τεμπών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες επίλυσης του προβλήματος, ακόμη και τώρα στα μέσα του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Δύναμη» που υπογράφει ο επικεφαλής της Γιώργος Μανώλης «χωρίς υγειονομική κάλυψη είναι τα παράλια του δήμου Τεμπών (παραλία Αιγάνης) μετά τις 3 το μεσημέρι τις καθημερινές ημέρες παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και χιλιάδες είναι οι παραθεριστές και επισκέπτες της περιοχής ενώ υπάρχουν και εκατοντάδες παιδιά.

Από καταγγελίες που έφτασαν στην αντιπολίτευση, άτομα που χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια απόγευμα ημέρας καθημερινής στο Ιατρείο Μεσαγγάλων  βρήκαν την πόρτα κλειστή και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο νοσοκομείο στη Λάρισα.

Ευτυχώς που τα περιστατικά δεν ήταν σοβαρά» σημειώνει η αντιπολίτευση και καταλήγει: το πρόβλημα είναι τεράστιο, το έχουμε επισημάνει στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις. Περιμένουμε άμεσα λύση του προβλήματος από τη δημοτική αρχή, ακόμη και την ύστατη στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ